MEDLEMSKAB

I: ‘Havenisse-partiet’, mener vi som udgangspunkt, at det skal være ‘gratis’ at være medlem af partiet. Eftersom vi har et ønske om at “mindske forbrug, som medføre forurening”, på alle områder i Danmark. Ved ikke at bruge fysisk valgmateriale, men derimod at møde vores medborgere, i dialogen, både via vores facebookside, hjemmeside og i mødet med vælgerne ansigt til ansigt, i gadebilledet. Og eftersom vi alle i større grad, er blevet mere ‘online’, via fx. møder og lign. grundet, covid19-situationen. Så ser; “Havenisse-partiet”, meget positivt på at vi nu kan være grønne og visionære, i form af, at vi bla. Nu er at finde, via partiets facebook-side; “Frederiksberg Havenisse-partiet”, som er oppe at kører online, med fokus på det kommende kommunevalg, på Frederiksberg. Udover at; “Havenisse-partiet’s”nye hjemmeside, nu er offentlig tilgængelig for alle medborgere. Med henblik på at ‘Havenisse-parti’ opstilling i lokalpolitik og til et fremtidigt kommende folketingsvalg.

Foto: Bispeengbuen, Frederiksberg

Du er som udgangspunkt medlem af; “Havenisse-partiet”. Når både du har støttet om kandidaten; “Hannibal”, som ‘stiller’ via; “Kandidatlisten” til kommunevalget. Og såfremt du herudover også har afgivet en vælgererklæring, så partiet her kan blive opstillingsberettigede til et kommende folketingsvalg. Den ene håndsrækning omkring din støtte til; “Havenisse-partiet”, udelukker ikke den anden, uanset om du så vælger kun at støtte: “Havenisse-partiet” vedr. et kommunevalg,  eller et folketingsvalg.

Da vi alle uanset alder, kan blive positiv overrasket over noget, som pludseligt bliver os givet gratis. Og som vi alle tilmed kan have glæde af og tage del i. Så er der betydningsfulde heri, at vi netop spontant og glædeligt nu kan udtrykke følgende ord, at det er…. “noget som huer”

Hvilket så også leder til beskrivelsen af, at man ikke bare er medlem af; “Havenisse-partiet”. Såfremt man har støttet op som førnævnt. Så kan man derimod som støtter i; “Havenisse-partiet’s”, favør nu kalde sig for; “Hue-medlem”.

På Havenisse-partiet’s facebook-side, vil du op til det kommende valg. Nu kunne følge med i ‘Havenisse-partiet’s” vigør. Hvor du løbende vil blive opdateret, med nyheder m.m.

Så følg facebook-siden: ‘Frederiksberg Havenisse-partiet’

På vegne af; “Havenisse-partiet”, siger partiformanden; Hannibal af hjertet tusind tak, til dig derude, som støtter op om; “Havenisse-partiet”, berettigelse i Danmark.

Motto; “Vi ta’r os til huen, med livsglæde i hjertet”

Havenisse-partiet

Følg også partiet på
Facebook & Twitter