HUE PKT. 5

Små hundeparker
– på indre & ydre Frederiksberg.

På Frederiksberg, er vi mange der holder af dyr, inklusiv partiformanden ‘Hannibal’ som selv er opvokset med dyr. Grundet covid19-situationen, så er der tilmed også mange der har fået et ekstra familiemedlem, ja… et nyt kæledyr i Havenisse-partiet”, vil vi denne forbindelse skabe nye ‘Små hundeparker’. Det vil sige  indhegnede områder, i vor grønne natur.“ Havenisse-partiet” vil kort sagt, have indført; ‘hundeparker’, hvor en af disse, som eksempelvis ku være placeret på hjørnet af; ‘den gamle hospitalgrund’. ‘Hunde-ejerne’ består jo både af forskellige former, fx. enlige, par og familier, unge såvel som ældre’. Så hvorfor skabe en masse postyr, når nu vi på Frederiksberg, kan tage kærligt hånd, om vor elskede kæledyr!.

Havenisse-partiet foreslår mulighed for etablering af agility baner i de store parker og hundelegepladser i de små hundeparker. Gerne i samarbejde med hundeejerne, kennelklubber, og andre interesserende.

Der er mange hundeejere på Frederiksberg med behov for at få luftet sine hunde og samtidig få en god snak med andre hundeejere og udveksle tips og råd. Det vil samtidig gøre Frederiksberg grønnere og via beplantning mindske larm og støj der hvor man færdes til fods. Dette til til glæde og gavn for alle.

Hvad er agility?
Fotos:
Søndermarken, Frederiksberg
Hannibal i selskab med sin & sin mors elskede hund; ‘Gita Danner Hildorf’ – (10 årige Broholmer) Hvor Hannibal er født og opvokset ca. 15 kilometer ude ved Køge by. Vemmedrup & Ejby ved Lille Skensved.

Hue pkt. 1

Vælg

Hue pkt. 2

Vælg

Hue pkt. 3

Vælg

Hue pkt. 4

Vælg

Hue pkt. 5

Vælg

Hue pkt. 6

Vælg

DGI Hundesport
– Agility

Dansk Kennel Klub
– Sådan lærer hunden