HUE PKT. 4

Stop med Besparelser & Bevar;
‘Specialskolen ved Nordens plads’.

Foto: Alhambra – Museet for humor og satire, Frederiksberg

Besparelser på ‘Specialskolen ved Nordens Plads’, skal stoppes!. Da vi støtter op om Specialskolen og samtidig med henblik på at vi gerne vil bevare; “Specialskolen ved Nordens Plads’ trygt og sikkert, for den enkle elev, og vedkommendes familieliv, fremtidigt. “Stop med besparelser på ‘Specialskolen Nordens plads’, som har været på usikker grund i de buget-forhandlinger. Vi skal støtte om børn og unge, i større hjælp, i forhold til familiernes livskvalitet. Og her har vi fra ‘Havenisse-partiet’, på sidelinien været vidne til at netop: “Specialskolen ved Nordens plads”, ikke har fået den tiltrænge hjælp og økonomisk støtte igennem længere tid, som de har behov for, i fremtiden økonomisk.

Med henblik på ‘Specialskolen Nordens plads’, er det vigtigt der udover de ekstra økonomiske midler også er hjerterum & plads til udflugter/oplevelser som kan berige den enkelte elevs ressourcer og sociale behov til at fremme daglig trivsel, der skaber livskvalitet i hverdagen for alle eleverne på skolen.

Læs mere om: Specialskolen Nordens Plads;

Havenisse-partiet vil her endvidere arbejde for etablering af flere ‘Natur/skov-børnehaver samt styrke indsatsen på børn/unge-området.

Det er vigtigt at indsætte nye og ‘sunde vaner’, for ‘den lille som begynder at trille’ – til at være mere aktiv i hverdagen. Hvor et redskab som leg læring og bevægelse skal være faste punkter, nu hvor børn i dag vokser op foran en pc/computer, og dermed hæmmer børns fysiske udfoldelse og det sociale liv.

Foto: Frederiksberg Allé, Frederiksberg

Leg og læring skal gå hue i hue = hånd i hånd, man lærer nemlig bedst, når noget er sjovt og opstår spontant, for så derigennem selv at kunne gå seriøst ind i det. Man finder selv inspiration for det, man brænder for. Om det så er den videnskabelige, kunstneriske, kreative vej, så er det med at starte det som en leg. For at kunne videreføres på et mere seriøst plan. Derfor vil Havenisse-partiet fremadrettet arbejde for at der skal være økonomi til udflugter for vor børn & unge, eftersom det styrker deres sociale kompentencer, dette uanset baggrund og historik. Kort sagt bedre livskvalitet til alle vores børn og unge.

Hue pkt. 1

Vælg

Hue pkt. 2

Vælg

Hue pkt. 3

Vælg

Hue pkt. 4

Vælg

Hue pkt. 5

Vælg

Hue pkt. 6

Vælg