HUE PKT. 6

Frederiksberg Live
= Fornyet inspiration for os alle!

‘Vi skal op i gear’ & inspirer unge til kommunalpolitik.

Byrådspolitikeren på Frederiksberg, er den primære vært på; ‘Frederiksberg Live’.

I et samarbejde med: Frederiksberg Lokal Tv. Hvortil en af de arbejdende træder ind som: ‘Medvært’, på; ‘Frederiksberg Live’, i selskab med byrådspolitikeren. Såfremt byrådspolitikeren kan være optaget af byrådsmøder m.m.

‘Frederiksberg Live’ = Live sending/streamning, via; hjemmesiden; Frederiksberg Kommune i sammenhæng med facebook-siden; ‘Frederiksberg Kommune’. Ja, i et tidsrum dagligt, fra mandag-fredag & muligvis tilmed, lørdag-søndag.

‘Frederiksberg Live’, blir en kombination af tv-formatet, som vi kender det fra de landsdækkende tv-programmer; ‘DR Morgen, Tirsdagsanalysen & TV2Lorry’. Hvor der her kun er fokus på alt i Frederiksberg Kommune.

Ved oprettelsen af denne streamningskanal, så lære vi alle hinanden bedre at kende, uanset alder.

Og får inspiration til at gå på nye opdagelser og undersøge mulighederne i vor by, så som events m.m. Med henblik på hvad foregår der, hvad sker lige nu på Frederiksberg ?.

Foto: Bispeengbuen, Frederiksberg

I Frederiksberg Kommune, har vi også en masse unge mennesker som søger følgende; en elevplads, praktikplads & læreplads, indenfor; Multimedie-design & radio-tv-produktion.
Her tilbyder vi en gruppe af disse unge mennesker en plads, ved at tage dem ind i denne produktion. I forhold til både fremtidig opbygning og udviklingsprocessen om denne streamningskanal løbende.

Det er i; ‘Frederiksberg Live’, vi inviterer følgende gæster indenfor, som udelukkende har tilknytning til & adresse på Frederiksberg:

Kort sagt alle; ‘Samarbejdspartnere’, indenfor alle politiske områder, i Frederiksberg Kommune.

Her skal vi have gennemsigtighed i kommunen og lære dem alle at kende, via; ‘live interviews’

Vi skal lære alle vores byrådpolitiker at kende, både dem på forrest række og dem bagved frontfigurerne. Og ikke kun udfra et ansigt, op til et evt. Kommunevalg. Vi spørger ind til dem, hvem er de/hvad har de på hjertet, hvad brænder de for og hvad har de gang i af projekter, både i byrådet og udenfor byrådet.

I Frederiksberg kommune har vi en masse selvstændige, erhvervsdrivende, organisationer, enkeltpersoner, både etableret og ikke-etableret medborgere, indenfor mange forskellige brancher.

Ja, blot for at nævne nogle oplagte gæster, indenfor;

Idræt/Sport.
Entertainment /underholdning.
Kunst/Kultur.
Arrangører
Arkitekter
Historiker
Ja alt ligefra.: sangere, musiker, skuespiller, komiker, kunstnere og sportsfolk.

Når byrådspolitikeren = værten, interviewer nogle af gæsterne, så vil der undervejs være mulighed for seerne at skrive et spørgsmål til evt. gæst. På den måde indrager vi alle interesserede medborgere i kommunen.

I et program der balancere imellem humor, seriøsitet og happenings. Så du blir inspireret og nysgerrig, på alle planer som interesserede.

Foto: Vanløse, København

Forstil dig følgende eksempler på blot et indslag:

To politikker der skal debattere om et emnet, hvor værten via sit oplæg, invitere en lokal rapper ind i udsendelse til at komme med sit input, omkring det pågældende emne, der er oppe at vende for tiden. Ved fx. at rapperen, her rapper omkring en problemstilling, hvor værten retorisk lægger bolden over til de to politikere til debat.

Eller et gæstvisit af en klassisk sanger/sangerinde, der pludselig dukker op i udsendelsen, med et potpourri/ et omkvæd omkring ‘miljøet’. Hvor en af kommunens samarbejdspartnere på området kigger forbi og indvier både værten og alle seerne i, hvad der sker lige nu i kommunen udfra følgende tiltag. Hvorefter det ‘klassiske indslag’ at værten og samarbejdspartneren vender emnet i forhold til miljøet og dets betydning for dig som medborger.

Det kan også være et enkle ‘unge mennesker’, som pludselig dukker op i udsendelsen, i form af at vise et glimt af deres ‘kreativitet’ som en appetitvækker til at medborgere skal ligge vejen forbi deres ‘sted’. Ja, indenfor forskellige stilarter: “Spoken Words”, “Balletdanser”, “Digter” m.m.

Udsendelsen bliver efterfølgende lagt op, også evt. som podcast, så de interesserede frederiksbergborgere, der enten sidder i: bilen, bussen, eller for dem ude og løbe en tur/ eller gå en tur i det grønne. Nu har mulighed for at ku lytte med og få dagens input.

Ca. ‘1 gang om måned’, invitere produktionen bag; ‘Frederiksberg Live’ – seere/følgere med ind i rådshussalen som fysisk publikum til at overvære programmet; “Frederiksberg Live”, mens vi sender det hele live. Med udgangspunkt via de omtalte gæster, som seerne/følgerne løbende op til tidspunkt, nu får æren af at stemme på, hvem de syntes er; ‘månedens hit på Frederiksberg’.

Sådan får vi i større grad kommunens unge til at interessere og arrangere sig i kommunalpolitik. Med henblik på hvad der foregår og er af nye tiltag/hvad der sker nu i området på Frederiksberg. Hvor alle eksisterende, såvel som gamle og nye medborgere lære Frederiksberg bedre at kende i nyere tid.

‘Frederiksberg Live’, bli’r som udgangspunkt sendt direkte fra; ‘Frederiksberg Rådhus’, hvor værten med gæster, giver alle interesserede seere, ‘live input’ fra rådhuset. Så medborgerne inspireres til at gå på opdagelse i vores kommune, med henblik på evt. nye trends, ny udvikling & nye tiltag.

Hue pkt. 1

Vælg

Hue pkt. 2

Vælg

Hue pkt. 3

Vælg

Hue pkt. 4

Vælg

Hue pkt. 5

Vælg

Hue pkt. 6

Vælg