FOREDRAG:

“Nissen flytter jo med!”

Dette er historien om Hannibals liv, hvor musik, spirit og visioner, sammen har dannet den røde tråd i livet. Allerede som 5-årig sprang Hannibal ud som syngende nissebarn til årets juletræsfester, og så fortsatte det med med sang og optræden barndommen igennem. Ikke så underligt at Hannibal, på efterskolen, da han trak et pragtfuldt emne til tyskeksamen, impulsivt brød ud i Dorte Kollo sang; “Gid jeg var i Skanderborg“.

Da Hannibal som voksen og følsom var blevet social-og sundhedshjælper, blev han kendt og berygtet som; “den syngende hjemmehjælper”. Altid parat til en svingom eller en sang med de gamle på plejehjemmet.

Livets vej har for Hannibal altid været fuld af overraskelser og ikke altid været en dans på roser. Med sit gode humør har Hannibal dog holdt modet oppe, også i de svære stunder. Sideløbende med Hannibals karriere som sanger og musiker, udviklede han sin spiritualitet, og begge dele har bragt Hannibal både i radio og på tv adskillige gange.

En politiker i hjertet. I år: 2013 debuterer Hannibal i kommunalpolitik på Frederiksberg. Han præsenterer sit nye parti; ‘Hjertepartiet’. Det bliver taget positivt imod af Frederiksberg-borgerne, men desværre ikke nok med 121 stemmer til at bringe ham i byrådet.

Nu flere år senere dukker Hannibal op igen, på den politiske scene. Denne gang, med sit nye parti-navn: Havenisse-partiet som d. 26 febr. 2019, blev godkendt af økonomi & indenrigsministeriet’, til efterfølgende at kunne igangsætte indsamling af vælgererklæringer til et kommende folketingsvalg.

Hannibal opstiller nu på lokalt plan, som enmandshær, med sit parti: “Havenisse-partiet”. Vedr.: kommunalvalget på, Frederiksberg: Tirsdag d.16 Nov. 2021.

Foto: Frederiksberg Rådhus

Foredraget kan krydres med et par af Hannibals egne sange.

Foredraget’s varighed: 45. Min.

Forespørgel om pris, vedrørende: Foredraget, kan ske på siden; ‘Kontakt’.

Havenisse-partiet

Følg også partiet på
Facebook & Twitter

Wikipedia – Hannibal Hildorf