BETYDNING:

af “Havenisser” for; Hannibal

Ukuelige; ‘Hannibal’ har aldrig været bange, for at træde frem, i offentligheden. Og har i den forbindelse, fra første færd, i: tv/radio-mediet, både mærket positive og negative reaktioner udefra. Ligesom; ‘Havenisser’, der på samme måde, deler vandede. ‘Nogle’ holder af dem, hvorimod andre ikke bryder sig om dem. Dette er nok grunden til, at det faldt Hannibal meget naturligt, for mange år siden, at tage sin første havenisse til sig. I forbindelse med en indkøbstur, hvor Hannibal i den lange kø, befandt sig i trykket stemning, og tilfældigvis pludselig fik øje, på en farverig havenisse. Som stod smilende på gulvet, iblandt øvrige andre ting og sager i forretningen. Derpå omfavnede Hannibal tanken om at; ‘Havenisser’, må være et symbol på livsglæde, eftersom de altid står i forskellige farver og sender et smil til en. Hvorpå Hannibal købte sin første havenisse, som han tog med sig hjem.

Foto: Søndermarken, Frederiksberg

Sidenhen har det vokset sig til ca. ‘42 havenisser ialt i hjemmet’. Hvor; Hannibal med sin medfødte sorte humor, iblandt venner, vennepar & familie, kalder havenisserne, ‘for sine børn’. Hvilket Danmarks tidligere statsministerfrue; ‘Anne-Mette Rasmussen’, også udtrykte, hun syntes: “var sødt”. I forbindelse med hendes deltagelse i tv-programmet; “4. stjerners middag” – (Kanal 5, år: 2010). Hvor; Hannibal den ene aften som vært, inviterede de øvrige deltagere; ‘Thomas Evers Poulsen, Paula Larrain’ & ‘Anne-Mette Rasmussen’, hjem omkring sit spisebord til middag i; “Domusvista-bygningen”. Hvor de fik muligheden for, at hilse på alle Havenisserne, som smilende stod placeret, rundt omkring i Hannibals hjem.

Allerede tilbage i år; 2007, fik Hannibal pludselig inspiration, via sin omsorg overfor havenisserne, til at forfatte og skrive sin hyldest-sang til dem. Som meget passende fik titlen; “Det er havenisser”. Som på det tidspunkt blev til, via musiksamarbejdet med dance-produceren; “Thomas Bornholdt”. På baggrund af at glade Hannibal efter telefonisk aftale, steppende ind i hans musikstudie og sagde; “Nu skal vi blande dansktop og dance”. Det blev starten på, at Hannibal fremadrettet optrådte med sangen; “Det er havenisser”, udover sin andre sange, i forskellige sammenhænge, i underholdningsbranchen fremtidigt. Og tilmed et levende billede på alsidige; Hannibal, som altid har været omtalt, som en der aldrig har ku dy sig, for sprede liv og glæde, ligefra hjertet til publikum og folk på sin vej, med et smukt glimt af galskab.

Foto: Haveselskabets Have, Frederiksberg

I forbindelse med Hannibals første debut, som kommunalpolitikere, ved at opstille til kommunevalget på Frederiksberg, med sit første parti; “Hjertepartiet”- (år: 2013). Mødte Hannibal allerede løbende op til flere frustreret vælgere, som gav udtryk for deres skuffelse, over at stemme på en kandidat fra et parti, som pludselig foretog et parti-hop. Hvor vælgerne bogstaveligt tog sig til huen/hovedet, alt imens de kandidaterne, så måtte står til regnskab, overfor vælgerne ved det næstkommende valg. Hvilket Hannibal & Havenisse-partiet, nu kun syntes er rimeligt, for som vi siger #nissenflytterjomed. Hvorfor; Hannibal udelukkende går til valg, på et: “visionsprogram, med hue-punkter”, vedr. Det kommende kommunevalg på; Frederiksberg. Som finder sted: Tirsdag d.16 November, 2021.

Havenisse-partiet

Følg også partiet på
Facebook & Twitter

Wikipedia – Hannibal Hildorf

Her optræder mangfoldige; Hannibal i tv-programmet: ‘Dansktoppen, DK4’.
– “Det er havenisser”…

Vidste du at…

Havenisserne stammer oprindeligt fra 1800-tallet, hvor de blev produceret i Tyskland.

“Havenisser, på tysk; Gartenzwerge”…

Historien siger, at havenisserne hjælper folk i haven om natten.
Ved at Havenisser bringer have-ejerne, held & lykke og passer på jordens afgrøder.
Som udgangspunkt, var havenisserne lavet i flot kvalitet, men da de begyndte at blive masseproduceret blev der løbende skabt, ‘billige efterligninger’. Hvilket så også fik den betydning, at man pludselig så dem, i alle mulige afskygninger. Ligefra de flotte kreative af slagsen, til de mere skæve/stygge udgaver, om man vil ligefrem, humoristiske udgaver. Men i; ‘Hannibals verden”, så er de jo til, hele året rundt. Eftersom der her ikke er tale om julenisser, i december måned = juletid. På trods af, at Hannibal allerede i en alder af bare 5 år, optrådte som nissedreng, i selskab med sin familie til årets juletræsarrangementer. Men derimod er her nu tale om, ‘figurerne’ omkring; Hannibal, som nu er tilstede, i de: “4 årstider” ja, hele året; “Det er havenisser”…

Læs bl.a.
https://da.m.wikipedia.org/wiki/Havenisse